Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZIGGURAT PROJECT: FLOATING
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Egy hibrid koreográfiai installáció, mely az érzékelésre hat.

Hogyan tágíthatjuk ki érzékelésünk határait egy táncot és digitális technológiát ötvöző környezetben, ahelyett, hogy a technológia használata távolabb sodorna minket egy jelenléti állapottól, mely oly sokszor problémát okozhat a mindennapokban ? Célunk, hogy a “floatation REST” technikához hasonlóan, amely manapság az elmélyült relaxációs állapot megteremtésére és a mindennapi forgalmas környezet kizárása irányul, mi is olyan helyre vezessük a résztvevőket, ahová nem hatolnak be a kinti érzékelési tényezők, ezáltalpedig egy közös érzékelési élmény által elmélyülhetünk jelenünkben.

A projekt a K.A.I.R. (Kosice Artist in Residence) szervezésében létrejött művészeti rezidens program során jött létre 2016 nyarán és látható volt az L1danceFest 2016 keretében (work in progress bemutató), illetve a White Night Kosice (premier) és a White Night Bratislava fesztiválokon.

Koncepció, koreográfia: Sarlós Flóra Eszter
Vizuális installáció, mapping: Matej Ivan (SK)
Zeneszerzés, többcsatornás hang installáció, live act: Miroslav Tóth (SK)
Táncosok: Kalmár Ákos, Kovács Emese, Lukács Gergő, Sarlós Flóra Eszter

Támogatók: K.A.I.R. (Košice Artist in Residence), Pro Progressione, L1 Egyesület, Műhely Alapítvány, Sín, Université Paris 8

Az előadás után beszélgetés a BeSpectActive program keretében!

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?