1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
RS9 OFF – TERÁPIA
RS9 Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
4044 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Április végén rendezi meg az RS9 Színház az II. RS9 OFF független színházi fesztivált melynek keretében 13 társulat mutatkozik be.

Terápia

„Közvélemény kutatásunk eredményeképpen mi már tudjuk, hogy:

A nők: Kevésbé büdösek. Mindig soványabbak akarnak lenni. Ügyetlenek, de ettől olyan aranyosak. Mindig sokkal hosszabban készülődnek, mielőtt elmennek otthonról. Inkább maguknak akarnak tetszeni, mint a partnereiknek. Jobban szeretnek flörtölni. Egy percen belül tudják szeretni és utálni ugyanazt a személyt. A fejükben vagy hatalmas a káosz, amit rendben tudnak valahogy tartani, vagy csak úgy tesznek, mintha rendben lennének, miközben hatalmas bennük a káosz. Jobban tudnak mosogatni és főzni is. Több édességet esznek, és aztán panaszkodnak, hogy nagy a seggük. Mindig háromszor annyi ruhát pakolnak egy utazáshoz, mint amennyire szükségük van. Szeretnek látszólag jóban lenni a konkurenciával. Nehezebben fogadják a kritikát. Szeretnek magassakrút hordani, és aztán panaszkodni, hogy fáj a lábuk. Elvárják, hogy minden nap bizonyítsd nekik a szerelmedet. A nőknek tetszik az, ha tetszenek nekik nem tetsző fiúknak, de leszarják, kivéve, ha felbukkan egy rivális csaj, mert akkor azonnal ráhajtanak.

A férfiak: Mintha nem lennének tisztában az érzelmi világukkal. Élvezik, ha a lányoknak kipirul az arcuk a borostától csókolódzás után. Rendetlenek. Gerinctelenebbek. Pletykásak. Felszínesek. Lelkiismeretfurdalásmentesebbek. Figyelmetlenebbek a vezetésben. Gyávák. Önállótlanok. Melegebb a kezük, és olyan szép a hangjuk orgazmuskor.”

 

A lendvai Egy&Más Vándorszínház előadása

Rendezte: Mess Attila

 

Helyszín

RS9 Színház
Budapest, 1075, Rumbach S. u. 9.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!