Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KIHALLGATÁS?
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(5.6 / 10) - 8 értékelés alapján
  Leírás
Film-noir krimi-thriller 2 felvonásban Egy fiatal lányt megöltek. Ki a gyilkos? Kire, hogyan és mikor vonatkoznak a törvények? És egy rendőrségi – elzárt – területen mennyit számít az igazság? A történet egyértelmű, fekete-fehér kérdésekké alakul át a dráma végére. Olyannyira, hogy a nézőnek a végén csak annyit kell eldöntenie, hogy meg kell -e húzni a ravaszt a fegyveren, és ha meg kell, akkor ki húzza meg. Ehhez az egyszerűséghez formailag is hozzájárul a díszlet, a jelmezek és a kellékek: minden fekete-szürke-fehér, akár egy régi film-noir történetben. Ezen felül a színpad alsó és felső részén „szélesvászon” található, növelve a néző elbizonytalanítását: filmet vagy színházat néz? Fikciót vagy valóságot? Hiszen élő emberek beszélnek, de a kezükben világosszürke a banán, és fekete-fehér a coca-colás doboz. Mit lehet elhinni, és mi az, amit csak a belénk nevelt reflexek miatt látunk valóságnak? Erre keresi a választ a színdarab. Ősbemutató: 2017. április 4. A Budapesti Tavaszi Fesztivál programja Támogatók: Budapesti Tavaszi Fesztivál, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

 

 Film-noir krimi-thriller 2 felvonásban

Egy fiatal lányt megöltek. Ki a gyilkos? Kire, hogyan és mikor vonatkoznak a törvények? És egy rendőrségi – elzárt – területen mennyit számít az igazság? A történet egyértelmű, fekete-fehér kérdésekké alakul át a dráma végére. Olyannyira, hogy a nézőnek a végén csak annyit kell eldöntenie, hogy meg kell -e húzni a ravaszt a fegyveren, és ha meg kell, akkor ki húzza meg.

 

Ehhez az egyszerűséghez formailag is hozzájárul a díszlet, a jelmezek és a kellékek: minden fekete-szürke-fehér, akár egy régi film-noir történetben. Ezen felül a színpad alsó és felső részén „szélesvászon” található, növelve a néző elbizonytalanítását: filmet vagy színházat néz? Fikciót vagy valóságot? Hiszen élő emberek beszélnek, de a kezükben világosszürke a banán, és fekete-fehér a coca-colás doboz. Mit lehet elhinni, és mi az, amit csak a belénk nevelt reflexek miatt látunk valóságnak? Erre keresi a választ a színdarab.

Ősbemutató: 2017. április 4.  A Budapesti Tavaszi Fesztivál programja

Támogatók: Budapesti Tavaszi Fesztivál, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Egy őszi éjszakán Budapesten, az Akácfa utcában találnak egy fiatal női holttestet a rendőrök. A 19 éves lány ismert luxuskurva volt. Lakásában semmiféle nyom, vagy információ, a telefonját a tettes elvitte. Egyetlen kiindulópont egy, a hűtőre ragasztott fecni, rajta pedig egy telefonszám. A rendőrök a telefonszám alapján egy huszonhat éves férfit azonosítanak, akit kihallgatásra rendelnek be a 8. kerületi rendőrkapitányságra.

 

A rendőrség sztárnyomozója hallgatja ki a gyanúsítottat, a férfi legenda a testületben, rettegnek tőle az elkövetők. Kollégája, a pár évvel fiatalabb, szerencsejáték-függő zsaru kisebb kvalitású, de kemény, szorgalmas rendőr.

  Szereposztás
Rendőr 1 
Hevér Gábor 
Rendőr 2 
Molnár Gusztáv 
Szakértő 
Thuróczy Szabolcs 
Fiatalember 
Mohai Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Dömötör Tamás 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!