Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEMELEGÍTÉS
Nemzeti Táncszínház - Marczibányi Téri Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1171 értékelés alapján
  Leírás
Juhász Kata Társulat: Bemelegítés

 

A Bemelegítés címet konkrét és metaforikus értelemben is használjuk. Mondhatjuk, hogy az ember élete különböző stádiumaiban mindig bemelegít: készül, edz, felkészül valamire. Gyermekként, majd kisebb vagy nagyobb kamaszként készül, „melegít” a felnőtt életre, annak a mindannyiunk életében lefuttatandó „programnak” a végrehajtására, amely biológiai (élő) és társas lény mivoltunkból következik. Mozgásvilágát tekintve az a darab, amit a cím is sejtet: bemelegítés, amely során a szereplők  a test mozgására való felkészítésétől eljutnak a látványos, akrobatikus elemekig, valamint az egységes, közös táncig. Bemelegítés című előadásunkat kifejezetten a felső tagozatos, 10-14 éves korcsoport számára készítettük, azonban az elmúlt 3 évben különböző korosztályoknak- alsó-tagozatos, középiskolás és felnőtt közönségnek  is sikerrel játszottuk.

 

 

 

Zeneszerző / Composed by Csizmás András

 

Szövegek / Texts by Müller Péter Sziámi és a táncosok

 

Koncepció / Concept: Lóky Tamás

 

Koreográfus / Choreographed by Juhász Kata

 

Produkciós partnerek, támogatók / Production partners and Sponsors: NKA, EMMI, Zawirowania, Nemzetközi Visegrádi Alap VARP- PA rezidencia program, Műhely Alapítvány, SÍN Kulturális Központ

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/A Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?