Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MAGÁNRENDELÉS - CZEIZEL BARBARA, CZEIZEL GÁBOR, RANGOS KATALIN
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.0 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Áprilistól Rangos Katalin a Rózsavölgyi Szalonban folytatja a Klubrádióban megszakadt beszélgetéseit, - természetesen nem csak orvosokkal. Az "unplugged" interjúk közönsége mostantól láthatja a vendég reakcióit és gesztusait, sőt, ha akarja, kérdezhet is a riporter mellett. 

A Magánrendelés  meghívottai hol tényleg orvosok, - akik nem csak szakterületük kitűnő specialistái, hanem nagyon jól beszélnek is róla. Máskor művészek, írók, tudósok, vagy a közélet olyan szereplői, akikre  aktuálisan, vagy tartósan kíváncsiak vagyunk. " A kíváncsiságot nem egészséges elfojtani. Akkor jó nekem, ha kérdezhetek." Így Rangos, aki hamarosan újra elveszhet a részletekben.

Április 29-én délután Czeizel Barbara és Czeizel Gábor lesz a Magánrendelés vendége. Milyen volt az első tudós-sztár gyerekeként felnőni, befolyásolja-e felnőttkorukat Czeizel Endre szellemi öröksége,és kiheverték-e a bulvár tavalyi össztüzét.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?