Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚJ UTAK BEETHOVENHEZ • 2.2 / BTF 2017
Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.8 / 10) - 6 értékelés alapján
  Leírás
Fiatal zenészek koncertje Beethoven halálának 190. évfordulójára - A KOR-TÁRS hangversenysorozat zárókoncertje

Beethoven: cisz-moll („Holdfény”) szonáta, op. 27/2
Beethoven: d-moll („Vihar”) szonáta, op. 31/2

Beethoven: D-dúr vonóstrió, op. 9/2
Beethoven: c-moll vonóstrió, op. 9/3

A fiatal zenészeket bemutató, immár második alkalommal megvalósuló KOR-TÁRS hangversenysorozat két zárókoncertje Beethoven halála 190. évfordulójának állít emléket. A fellépő zenészek majdnem mindannyian a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói, sokan közülük az ország egyik legjelentősebb zenepedagógiai műhelyében, a Járdányi Pál Zeneiskolában kezdték zenei tanulmányaikat, s az itt született barátságok gyümölcse volt már számos közös koncertjük. Nagy megtiszteltetés, hogy a szintén „volt járdányis” Érdi Tamás idén is csatlakozott a sorozathoz, s a zárókoncertek egyikén az ő zongorajátékát is hallhatja a közönség.

Közreműködik: KRUPPA Bálint – hegedű [3, 4], KURGYIS András – brácsa [3, 4], FEJÉRVÁRI János – cselló [3, 4], ÉRDI Tamás [1, 2] – zongora

 

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?