Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚJ UTAK BEETHOVENHEZ • 2.1 / BTF 2017
Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Fiatal zenészek koncertje Beethoven halálának 190. évfordulójára - A KOR-TÁRS hangversenysorozat zárókoncertje

    Beethoven: e-moll szonáta zongorára, op. 90
    Beethoven: E-dúr szonáta zongorára, op. 109

    Beethoven: g-moll szonáta zongorára és csellóra, op. 5/2
    Beethoven: A-dúr szonáta zongorára és hegedűre, op. 30/1

A fiatal zenészeket bemutató, immár második alkalommal megvalósuló KOR-TÁRS hangversenysorozat két zárókoncertje Beethoven halála 190. évfordulójának állít emléket. A fellépő zenészek majdnem mindannyian a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói, sokan közülük az ország egyik legjelentősebb zenepedagógiai műhelyében, a Járdányi Pál Zeneiskolában kezdték zenei tanulmányaikat, s az itt született barátságok gyümölcse volt már számos közös koncertjük. Nagy megtiszteltetés, hogy a szintén „volt járdányis” Érdi Tamás idén is csatlakozott a sorozathoz, s a zárókoncertek egyikén az ő zongorajátékát is hallhatja a közönség.

Közreműködik: STARK János Mátyás [4] – hegedű, VIRÁG Mátyás [3] – cselló, MEDGYESI Zsolt [2], RADNÓTI Róza [4], RÁNKI Fülöp [5], SZILASI Dávid [1] – zongora
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?