Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BACH BRIDGES III. - AZ AMSZTERDAMI CONCERTGEBOUW ÉS A BFZ MŰVÉSZEINEK KONCERTJE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Bach Bridges III. - az Amszterdami Concertgebouw Zenekar és a Budapesti Fesztiválzenekar művészeinek koncertje

Műsor:

Johann Sebastian Bach: Kunst der Fuge BWV 1080
Anton Webern: Fünf geistliche Lieder op.15.
Anton Webern: Vonóstrió op.20
Johann Sebastian Bach: Kantáta BWV 51 Jauchzet Gott in allen Landen

Közreműködik:

az Amszertami Concertgebouw Zenekar és a Budapesti Fesztiválzenekar művészei

Johann Sebastian Bach 300 éve az ihlet és a vigasz forrása a zeneszerzők és zenekedvelők számára egyaránt. Vitathatatlanul ő minden idők legnagyobb befolyást gyakorló zeneszerzője, művészete segít a klasszikus zene megértésében.

A Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam osztrák születésű brácsaművésze, Michael Gieler kezdeményezésére jött létre a Bach Bridges zenei program, melynek célja, hogy egy-egy ország muzsikusainak a közreműködésével Európa több országában rendezzenek koncertsorozatokat, a későbbiek során oktatási, illetve a klasszikus és a kortárs zenét népszerűsítő, ismeretterjesztő programokat. Az így létrejövő koncertsorozatok középpontjában Bach zenéje áll, de bemutatásra kerülnek a barokk kor más művei is, illetve olyan későbbi korok zeneszerzőinek a darabjait is műsorra tűzik, akikre Bach művészete hatással volt, így a jelen kor komponistáinak a munkáit is hallhatja a közönség. A Bach Bridges program keretében valósul meg a Budapest Music Centerben, 2017. április 18–21. között az a 3 koncertből álló sorozat, melyen a Budapesti Fesztiválzenekar és az Amszterdami Concertgebouw Zenekar szólistái muzsikálnak majd együtt.

A budapesti Bach Bridges koncertsorozat zárókoncertjén Johann Sebastian Bach művei mellett a Schönberg tanítvány osztrák zeneszerző Anton Webern kompozíciói szerepelnek. A finom darabok tükrözik a zeneszerzés érzelmi és szellemi koncentrációját. A mini fesztivál utolsó darabjaként pedig Bach legünnepibb kantátája szólal meg.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?