Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GONNE CHOI KONCERT / BTF 2017
Bálna Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A dél-koreai énekes, gitáros és dalszerző, Gonne Choi érzékeny és finom megfigyeléseken alapuló költői és zenei világát egy rendkívül személyes univerzum tárgyaival népesíti be.

Az ő esetében valóban igaz, hogy dalainak sorát hallgatva a közönség egy utazás kellős közepébe csöppenve érzi magát. 2010 óta három albumot adott ki, majd 2014-ben elkészítette első stúdiólemezét is (I was, I am, I will).

A felvételeken kiadott dalok többsége a valóság, a realitás és a világ szubjektív megélésének viszonyáról szól. 2016 májusában megjelent legújabb lemezének beszédes címe – XXXY – arra utal, hogy a párkapcsolat vált Gonne Choi dalköltészetének centrális témájává.

Zenei tanulmányainak kezdetén kettős hatás érte. Egy tradicionális, citerához hasonló felépítésű koreai hangszeren (gaya-geum/kajagum) tanult játszani, énekesként pedig csatlakozott egy iskolai hard rock csapathoz. A különböző zenei kifejezésformák iránti érdeklődése a mai napig jellemzi, stílusára a jazz és a klasszikus, a kortárs és az autentikus népzene egyaránt hatást gyakorol.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?