Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
2017. HUMOR HÉTVÉGE MŰVÉSZET
Thália Színház - Új Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.5 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
Yasmina Reza: Művészet - Humorfesztivál 2017

Pinceszínház - Humorfesztivál 2017

komédia

1 óra 40 perc, szünet nélkül

Serge, Marc és Yvan évtizedek óta barátok. Serge egy nap vásárol egy képet: 120x160-as. Teljesen fehér. Bár ha jobban megnézzük... Marc azonban nem akarja jobban megnézni. Tömören és ellentmondást nem tűrően mondja ki véleményét a költséges vételről. Szó szót követ, a vitába akarata ellenére Yvan is egyre jobban belesodródik.

Ebből a látszólag ártatlan alaphelyzetből indul ki a Művészet című darab. Egy meggondolatlan szó, egy rossz időben elcsattanó mondat, egy szerencsétlen gesztus, majd a váratlanul és mélyről felszakadó indulatok elkezdik kikezdeni, szétfeszíteni a sok éves mély baráti kapcsolatot.

A Művészet egyike Yasmina Reza leggyakrabban színpadra kerülő darabjainak, születése óta világszerte folyamatosan a színházak műsorán szerepel.

A bemutató előadás a CAFé Budapest kortárs művészeti fesztivállal együttműködésben valósult meg.

  Szereposztás
Marc 
Lux Ádám 
Serge 
Quintus Konrád 
Yvan 
Megyeri Zoltán 
  Stáblista
Rendező 
Pajer Róbert 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?