Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KEDVENC DOLGAIM - SZULÁK ANDREA ÖNÁLLÓ ESTJE
Játékszín - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.4 / 10) - 5 értékelés alapján
  Leírás
KEDVENC DOLGAIM… Szulák Andrea estje Fontos figyelmeztetés! Az est üzenetet, mondanivalót, érzelmeket ad át!

Zongorán közreműködik: ELEK NORBERT

Énekelt az új Neoton együttesben, nyert táncdalfesztivált itthon és külföldön. Otthonosan mozog a pop, a funky, a diszkó, a jazz és a musicalek világában egyaránt. Több hazai előadó lemezén is közreműködött. Első szólólemeze 1992-ben jelent meg, melyet további kilenc követett. 1994-ben eMeRTon-díjat kapott. Főszerepeket játszott, játszik több budapesti és vidéki színházban, számtalan musical és zenés előadás hazai sikere fűződik a nevéhez. A Játékszínben A kaktusz virágában debütált 2003-ban.
 
Ezen az estén Szulák Andi ezúttal  életének fontos pillanatait villantja fel, a tőle megszokott könnyed stílusban, zongora kísérettel. Mintha csak egy kávéházban találkoznánk vele – amit ezúttal Játékszínnek hívnak – énekel, mesél, szórakoztat bennünket, miközben az elmúlt közel három évtized is felelevenedik. Felcsendül majd a C’est la vie, a Boldogság gyere haza vagy a Zene nélkül mit érek én, a többi pedig legyen meglepetés.

  Stáblista
Énekesnő 
Szulák Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Játékszínben semmiképp sem maradsz le az előadásról: elég, ha a jegyed bemutatod okostelefonon vagy átküldöd nekik e-mailben.
  Cím
  Hogy tetszett?