Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LATIN COMBO ZENEKAR: LATIN COMBO KONCERT ÉS FIESTA
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 144 értékelés alapján
  Leírás
Farsangi kubai est a Klauzál Házban! A Klauzál Ház forró hangulatú, latin táncos-zenés sorozata folytatódik február 24-én 21 órától. A latin zene és a salsa tánc kedvelőinek vérpezsdítő élő latin zenével és kubai táncosokkal teremtik meg a kubai életérzést.

A Mészáros Csaba Kamaraterembe jelmezbe öltözött vendégeket várnak a farsangi ünnep tiszteletére. Az estek állandó zenekara a Latin Combo együttes. A Művelődési Központban működő Salsa la Cubana Tánc Akadémia alapítója B. Bíró Zoltánnal,  a Latin Combo együttes vezetőjével, immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a Kubai estet, amelyen így vendégek mellet a Klauzál Ház salsa tanfolyamára járók is élvezhetik a pezsgő latin táncot, s zenét.

Program:

Latin Combo élőkoncert
DJ Zuluking: salsa, bachata, reggaeton, son, timba, casino… bulija
Jelmezverseny

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?