Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
STEVE COLEMAN’S REFLEX TRIO / BTF 2017
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Steve Coleman Reflex (USA)

Hogy Steve Coleman óriási hatással volt a jazzre, az evidencia. A zongoristazeneszerzõ Vijay Iyer, egyike azon muzsikusoknak, akik Steve Coleman közelében nevelkedhettek és ma már alapvetõ módon határozzák meg a jazz kortárs arculatát, így beszélt egykori mentoráról: “Számomra Steve ugyanolyan fontosságú alkotó, mint Coltrane. Õ is nagymértékben járult hozzá a zenei változásokhoz, helye van a muzsika pionírjainak panteonjában.”
 
A zseniális szaxofonos Chicago zûrös, ám zenei értelemben rendkívül inspiráló déli városrészében nevelkedett. Tizenhárom évesen kezdett szaxofonozni, fáradhatatlanul hallgatta a nagyok, köztük Charlie Parker – az édesapa kedvenc muzsikusának – felvételeit. Az 1980-as évek közepe óta a nemzetközi jazzélet meghatározó és megkerülhetetlen személyisége. Zenekarvezetõként, producerként, társalkotóként készített felvételeinek impozáns során végigtekintve valóban az utóbbi évtizedek jazztörténetének legmarkánsabb vonulata rajzolódik ki.
 
Steve Coleman – szaxofon, Anthony Tidd – basszusgitár, Sean Rickman – dob

  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?