Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FUKUSHIMA MON AMOUR
Nemzeti Táncszínház - Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.5 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
Fukushima mon Amour Tadashi Endo (J)

Japán gyönyörű, lenyűgöző ország tele mítoszokkal. Az egyetlen olyan ország, amely megtapasztalta az atombomba támadást. Ez a katasztrófa hatalmas szenvedést és szörnyűséget vont maga után, azonban az összetartozás egyre nőtt ezekben a fájdalmas időkben. Vajon változtak azóta a japán emberek vagy ugyanazok maradtak? Japánban és a világ minden táján hiányzik az emberiség, az állat- és növényvilág iránti tisztelet és elfogadás, ám a mindenki felé áradó szeretet az, amely képessé tesz minket a boldogságra.

Zene / Music: Daniel Maia
Speciális effektek, video / Special effects, video art: Jürgen Salzmann
Dramaturgia / Dramaturgy: Sabine Trötschel
Fénytechnikus / Lighting technician: Matthias

Tánc, fény és koreográfia / Dance, lighting and choreography by Tadashi Endo

 

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?