Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CIMBALIBAND: BIO
Művészetek Háza Gödöllő - Királyi Váró

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Az autentikus

A zenekar károsanyag-kibocsátása ezen a koncerten garantáltan nulla, ugyanis ezt az autentikus koncertet a legtöbb esetben erősítés nélkül adjuk elő. A közönség fültanúja lehet annak, hogyan szólal meg a népzene abból az időből, amikor még nem volt rádió, televízió, internet, és a muzsikusok hallás után adták át egymásnak a folk gyöngyszemeit. Előkerülnek a színpadon olyan rég elfeledettnek hitt hangszerek, mint a koboz, az ütőgardon, a derbuka vagy a cajon. A repertoár darabjai leginkább az instrumentális, illetve a férfihangra épülő Cimbaliband slágereket fogja össze egy csokorba. A népzenén nevelkedett és a magyar Állami Népi Együttesben pallérozódott Unger Balázsnak a népművelői munkássága is kiemelkedő. Gyűjtéseit és írásait felhasználva alkotta meg a Cimbaliband Bio című műsort, mely az ország határon túl élő magyarság zenei kincseit is megcsillantja. 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?