Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BÁBRAKADABRA BÁBSZÍNHÁZ: SZIVÁRVÁNYMESE
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, F51-52

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Babaelőadás - 6 hónapostól 3 éves korig 20 perc előadás és 20 perc játék Énekes-verses füzér a legkisebbeknek

A kedves, narancsszínű Pompon a színekhez kapcsolódó mondókákkal és játékokkal mutatja be a kicsiknek a szivárvány hét színét. Felnevel egy rózsát, találkozik a Nappal, lubickol a tóban, zöldet, narancsot és lilát kever. Végül előkerül a türkiz, s Pompon közös játékra hívja az aprókat. Az előadást követő 20 percben a gyerekek játszhatnak Pomponnal, megcsodálhatják a csillogó szivárványszalagot, megfoghatják és kipróbálhatják az előadás során használt különféle színű és tapintású textíliákat, hangszereket, puha kellékeket, érdekes tárgyakat. Ez idő alatt halkan, de hallhatóan, CD-ről komolyzenei összeállítás szól.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?