Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A MI TÖRTÉNETÜNK
RS9 Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1547 értékelés alapján
  Leírás
Az Álomszínház előadása Don kanyar,Malenkij robot, Gulág

Délben, amikor meghallottam Jurij dzsipjének zaját, kimentem hozzá az udvarra, és megbeszéltem vele, hogy vigyen be a lágerbe, a parancsnok elvtárshoz. Jurij még beköszönt a szorgosan dolgozó magyarhoz. Hallottam a nevetésüket és Jurij hangját:
- Jól van barátom! Ma megint nincs ínyemre, hogy lelőjelek, mert derekasan dolgozol. Ki dolgozna helyetted? Na, viszlát! - És már jött is, hanyagul vállára vetve géppisztolyát. (Tatjana Ivanovna visszaemlékezése -részlet A túlélő című készülő könyvből)

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával “A mi történetünk” pályázaton nyertesek számára rendezett improvizációs előadás, ahol a Don kanyarban fogságbaesettek történeteit várjuk és jelenítjük meg a színpadon. Az előadást beszélgetés követi.

Az est koordinátora: dr. Parádi József, szereplők: Kunos Vera, Kiss Zsuzsanna,
Mannheim Tamás, Törcsvári Attila, Zenészek: Mády Kálmán, Mezey Péter

120 perc, egy szünettel

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyeket mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?