Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

CLUB SZÍNHÁZ: MOMO
Művészetek Háza Gödöllő - József Attila Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Michael Ende: Momo című művét a Club Színház előadásában láthatják az érdeklődők.

A fekete, borzas hajú kislány, Momo, a kihalt, elnéptelenedett amfiteátrum kis lakója, aki az élettől a legkevesebbel is beéri; egy tetővel a feje felett, pár rongyos ruhadarabbal és a környéken lakók önzetlen gondoskodásával, amit jócskán meg is hálál nekik. Hogy hogyan, s mivel? Azzal, hogy napestig hallgatja őket; álmaikat,ábrándjaikat, dölyfüket, bánatukat. De mielőtt azt mondanátok, hát ez olyan nagy dolog? Bizony nagy, mert úgy hallgatni, mint Momo senki nem tud…

Rendezte: Halász-Völgyi Katalin, Halász Tibor
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?