Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MAGYAR KAMARAZENEKAR KONCERTJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Mesterkoncertek és fiatal művészek

Vezető és hangversenymester: Bánfalvy Béla, Liszt-díjas hegedűművész

Műsor

Holst: St-Paul’s Suite  Op. 29. No. 2

Wolf: Olasz szerenád

Rossini: D-dúr Sonata No. 6.

               -------------

Elgar: Serenade Op. 20

Verdi: e-moll vonósnégyes

MAGYAR KAMARAZENEKAR
A Magyar Kamarazenekar tagjai a hazai, élvonalbeli komolyzenei szakma jeles képviselői, akik mögött több évtizedes szakmai képzés és múlt áll. Az együttes alapítója, vezetője és hangversenymestere Bánfalvi Béla, Liszt-díjas hegedűművész. A Zenekar világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt, többek között a Kossuth-díjas Baráti Kristóffal, a moszkvai Paganini versenyen győztes, virtuóz hegedűművésszel, a Liszt-díjas Várjon Dénes zongoraművésszel, vagy Mischa Maisky világhírű csellóművésszel.

Bánfalvi Béla hegedűművész évek óta nagy sikerrel irányítja az együttest. A zenekarvezető az Állami Hangversenyzenekar és a Budapesti Vonósok koncertmestere volt. Együtteseivel bejárta a világot, közel ötven lemeze jelent meg. Munkásságáért többek között, Liszt-díjjal, Bartók-Pásztory-díjjal és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem adjunktusa, docense volt 30 éven át, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának vezető beosztású oktatója, a Magyar Kamarazenekar vezetője, koncertmestere.

 

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?