Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FÜLEI BALÁZS ZONGORAESTJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Szólóest - "Mesterkoncertek"- sorozat

F. Mendelssohn: Dal szöveg nélkül, Op. 30/1 F. Mendelssohn - Liszt F.: A dalnak lenge szárnyán F. Schubert - Liszt F.: Szerenád Liszt F.: A Lorelei R. Schumann - Liszt F.: Ajánlás F. Schubert: Gesz-dúr impromptu, Op. 90/3 F. Mendelssohn: Dal szöveg nélkül, Op. 67/4 E. Grieg: Az erdők békéje, Op. 71/4 Bartók B.: Három csíkmegyei népdal Kodály Z.: Marosszéki táncok
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?