Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISS MÁRTON: WAITING FOR HÍRÓZ - SCALLABOUCHE THEATRE
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Scallabouche társulat február 11-én a Jurányi Inkubátorház Kamaratermében mutatja be Waiting for HÍRÓZ c. új előadását Alexis Latham rendezésében.

Az alkotók a próbák során a már jól megszokott improvizációs technikát használják, de ezúttal Kiss Márton színházi szerző is (Angéla evangéliuma, Csöngő, Broadway felett az ég stb.) együtt dolgozik a társulattal.

A történet egy budapesti lakásban játszódik, két idősíkban: 1935-ben és 2017-ben. A polgári lakás három különböző helyszíne az, ami jelentősen meghatározza a történéseket, befolyásolva a karakterek lelkiállapotát: a nappali a reprezentáció, a hálószoba az intimitás, míg a konyha a titkok, egymás kibeszélésének színhelye.

A valós történelmi háttér csak időkeretet ad, maga a cselekmény egy család életének egy estéjéről szól. A családtagok és hozzátarozóik egymás közötti viszonyai kerülnek fókuszba, kutatva és felmutatva a hasonlóságokat a különböző vagy éppenséggel félelmetesen egymásra vetülő két korszak között.

Szereplők: Balsai Móni, Chován Gábor, Elek Ferenc, Messaoudi Emina eh., Szalontay Tünde, Szántó Balázs eh.

Dramaturg: Garai Judit
Látvány: Ondraschek Péter
Produkciós vezető: Sáfrány Eszter
Rendezőasszisztens: Stefán Gréta

Rendező: Alexis Latham

Támogatók: NKA, Füge Produkció

  Szereposztás
Színész 
Balsai Móni 
Színész 
Elek Ferenc 
Színész 
Messaoudi Emina 
Színész 
Szalontay Tünde 
Színész 
Szántó Balázs 
  Stáblista
Rendező 
Chován Gábor 
Rendező 
Alexis Latham 
Dramaturg 
Garai Judit 
Látvány 
Ondraschek Péter 
Produkciós vezető 
Sáfrány Eszter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?