Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖDÖLLŐI JAZZ - 2 ZENEKAR 1 ESTEN
Művészetek Háza Gödöllő - Királyi Váró

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Gödöllői Jazz 2x50 perc, egy szünettel

Ígéretes koncertre invitáljuk kedves közönségünket, melyen a Vörös Attila Jazzcraft és a Balogh Gyula Quartet önálló koncertjeit és közös improvizatív zenéjét hallhatják. 

A Vörös Attila Jazzcraft repertoárján saját szerzemények és jazz standard-ek szerepelnek a zenekar hangszerelésében. Zenekari tagok: Vörös Attila-szaxofon, Bubenyák Zoltán-zongora, Lutz János-bőgő, Kovács Zsolt-dob.
 

A Balogh Gyula Quartet munkásságában improvizatív környezetbe helyezi zenei gondolkodásmódját. Repertoárjukban szerepel az amerikai sztenderdek mellett több saját szerzemény is. 

Zenekari tagok: Balogh Gyula Jr – zongora , Uher-Győrfi Bálint – alt szaxofon, Horváth Péter – dob, Mihalovics Dávid – basszus gitár

 


 

 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?