Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

REFORMÁCIÓ ÉS RENESZÁNSZ HELTAI GÁSPÁR FABULÁI
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5856 értékelés alapján
  Leírás
2017 a reformáció éve REFORMÁCIÓ és RENESZÁNSZ Heltai Gáspár Fabulái erdélyi reneszánsz muzsikával

" 1566-ban jelent meg Kolozsvárott Heltai Gáspár 100 fabula című műve, az első magyar nyelvű mese gyűjtemény.Szerzője ajánlása szerint " A bölcs Ezopusnak fabulái és bölcs oktatói beszédei minden magyar olvasóknak kérvén istentől mind lelki mind testi jókat."A Magyar Napló és a Tevan kiadók együttműködésének köszönhetően, a reformáció nevezetes évfordulója alkalmából, a mű facsimile kiadása és a Szalóczy Pál által megszólaltatott hangoskönyv felvétele segít abban, hogy az eredeti kiadás vizuális, helyesírási képét a hangfelvétellel tegye számunkra élvezetessé, és olvasását könnyebbé.

Előadja:
SZALÓCZY PÁL
és a
TABULATÚRA EGYÜTTES

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?