Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A SÁMÁNTUDÁS MA 2.
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(3 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
A kirgiz Manasz hőseposz, ablak a hajdani lovas nomád világra

CSÁJI LÁSZLÓ KOPPÁNY néprajzkutató, műfordító

közreműködnek a Medve Színpad tagjai

Előadások, elmélkedések, beszélgetések az alábbi témakörökben:

Tudomány és víziók, időtlen szertartások, rítusok, emberi-, papi minőségek.A papok és a modern világ, korunk élet-halál kérdései, a megtisztulás vágya, a túl - túlsó világ mindennapjainkban. Istenképünk - párbeszéd, feleselés, egyetértés és egyet nem értés az Istennel. Dal a szerelemről, a barátságról, a táltosodásról, a sorsról. Népünk dalai, a népdalok, az égből jött magyar lelkű nóta. A költő-messiás Ady Endre. A sámán, avagy a művészet extázisa, a megtáltosodásról. Szellemlények a kultúránkban, tündérek, vajákosok, ördögök. A mese - Istennek titka van mindenkivel. Mesék a csillagokból.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?