Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

POUR TOUJOURS (MINDÖRÖKKÉ) /KERFESZT 2017
Új Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
POUR TOUJOURS (Mindörökké) Előadja: Kolozsvári Állami Magyar Színház Rendező–díszlettervező: Dominique Serrand

POUR TOUJOURS (Mindörökké) Előadja: Kolozsvári Állami Magyar Színház Rendező–díszlettervező: Dominique Serrand    „ Az ember megszületik, szerelmes lesz, meghal. De hogyan éli végig mindezt? Miként ünnepli az ismert és az ismeretlen dolgokat egyetlen ölelésben? A rekviemek ezt keltik életre bennem: mindannak a megünneplését, ami elmúlt, és mindannak, ami marad. Ebből kiindulva – Fauré, Bach, Mozart, Górecki és sok más kiváló szerző nagyszerű zenéjére –egy megható és erőteljes, olykor egyenesen mulatságos színpadi táncot hozunk létre, egy ódát, amely az élethez és az elveszített dolgainkhoz szól.’ (Dominique Serrand)
  Szereposztás
Színész 
Albert Csilla 
Színész 
Bodolai Balázs 
Színész 
Farkas Lóránd 
Színész 
Imre Éva 
Színész 
Keresztes Sándor 
Színész 
Laczó Júlia 
Színész 
Orbán Attila 
Színész 
Sinkó Ferenc 
Színész 
Varga Csilla 
Színész 
Váta Loránd 
Színész 
Viola Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

  Cím
  Hogy tetszett?