Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TESTVÉR
Nemzeti Táncszínház - MOM Kulturális Központ - Kupola

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
Ifj. Zsuráfszky Zoltán és Tókos Attila: TestVér

Az előadást nagy szakmai érdeklődés előzte meg, a premiert telt házzal játszottuk, nagy közönségsikerrel. 2016. szeptember 28-án a darab másodszor is elnyerte a nézők tetszését, számos elismerő gratulációt, nyilatkozatot kaptunk a közönség mellett a szakma jeles képviselőitől. Úgy gondolom, hogy egy 21. századi kortárs-néptánc előadás született, magas művészi minőséggel. A zene, a fény és a tánc dramaturgiája egy közös egységben jutatja el a mű gondolatait és üzenetét a nézők számára. Évek óta érlelődött bennünk a TestVér színpadra állítása, és a munkafolyamat közel egy évig tartott. A folklór gyökerekből kiindulva absztraháltuk a magyar „néptánckincset”, amiből egy egészen új mozgásvilágot sikerült létrehozni. A Bethlen Téri Színház kiváló lehetőséget biztosított a mű színvonalas bemutatására. Egy merőben új, innovatív zenei világot hoztak létre a zeneszerzők, akik a népzene és a legmodernebb elektronikus hangzást fuzionálták. Az előadáshoz méltó látványterv született, amely emelte az est színvonalát.

Tókos Attila

Zeneszerző / Composed by Salamon Soma és Wondawulf

Fénytervező / Lighting design: Kovács Gerzson Péter

Technikus / Technician: Fogarasi Zoltán

Dramaturg / Dramaturgy: Soós Attila

 

Előadók és koreográfusok / Performed and choreographed by ifj. Zsuráfszky Zoltán és Tókos Attila, Prima Primissima díjas táncművészek.

 

Az előadás az NKA támogatásával jött létre.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?