Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELSŐ ARANYBÁL
Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
ELSŐ ARANYBÁL - Felidézzük a bálok aranykorát

A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Klasszik Rádió 92.1 – a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával – első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal szervezi meg az Aranybált a pesti Vigadó épületében. A hagyományos báli helyszínnek számító Vigadó helyén az első bált 1833-ban rendezték meg, amely – Pesten akkor még egyedüli koncertteremként – a legmagasabb szintű kultúra otthonává vált, a téli időszakban zsúfolt báli programmal. Az első Aranybállal felidézzük a XIX. századi társasági életet, a bálok aranykorát. Egy olyan kiemelkedő színvonalú bált rendezünk, amely igényes klasszikus zenei koncertet, vidám szórakozást és könnyed táncos programot kínál a megjelent 300-400 vendég, cégvezetők, mecénások és művészek számára.  A bál első részében a Budafoki Dohnányi Zenekar Hollerung Gábor vezényletével komolyzenei koncertet ad a vacsorához. Az est szólistája Miklósa Erika, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas koloratúrszoprán lesz. A báli hangulatot palotással és keringőkkel a Duna Művészegyüttes táncosai teremtik meg. A báli vacsora menüjéhez illeszkedő aranyló borokkal a helyszínen vendégeink sommelier segítségével ismerhetik meg közelebbről. A bál második felében a hagyományos tánc- és könnyűzene különleges stílusötvözetét megteremtő - Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló - Swing a la Django zenekar lép fel. Az együttes zenéjében harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz, melynek eredménye az az egyedi stílus, melyet ők Hungarian django swingnek neveznek. Tudjuk: nincsen szórakoztatás és nincsen emlékezetes bál rátermett ceremóniamester nélkül. Ezért az est házigazdája Hajós András lesz, aki gondoskodni fog arról, hogy megteremtse a jó hangulatot. A tombolajátékon jegyet vásárolva a vendégek értékes nyereményekkel térhetnek haza: ezeket a bál szponzorainak felajánlásaiból állítunk össze.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?