1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
ESCARGO HAJÓJA SZÍNHÁZI ÉS NEVELÉSI SZÖVETKEZET: ŐKET IS HAZAVÁRTÁK
MU Színház - Stúdiószínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
„Nem bírja az ember ésszel felfogni… egyszer csak ott van valaki, akinek nem kéne ott lennie.”

Naponta olvassuk a híreket, látjuk a felvételeket a híradóban, nézzük a képeket a facebookon, halljuk a sztorikat az ismerőseinktől és jómagunk is jelentős eséllyel szemtanúi vagy részesei lehetünk a baleseteknek. De mit tehetünk az amúgy már közhelyesnek vált problémával? Hogy hívjuk fel hitelesen, érdekesen és sallangmentesen a figyelmet? Kinek, kihez szóljunk? Egyáltalán van értelme erről beszélni?

Történetünk kétpólusú, egyik oldalon egy balestet túlélt ám el nem ítélt fiatal férfi, míg másik oldalon a balesetben elhunyt családapa lánya történetét vizsgáljuk. Előadásunk a családi viszonyok átrendeződését és a gyász különböző folyamatait mutatja be.

Az Apolló Kulturális Egyesület 2001-ben alakult, kultúraszervező és színházalkotói célokkal. Az elmúlt 15 év alatt a Dél-Dunántúli régió egyik meghatározó amatőr színházi, művészeti nevelési és közösségfejlesztési pontjává nőtte ki magát. Az egyesület, mostanra három intézmény fenntartójaként működik, köztük az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet – alternatív, ifjúsági és felnőtt színházzal foglalkozó függetlenszínházi intézmény.
Feladatai: diák és amatőrszínházi előadások, színházi nevelési programok létrehozása, tehetséggondozás, befogadó színház.

Szereplők: Ágoston Gáspár, Cseri Hanna, Fenyvesi Mihály, Hir Bálint, Kusz Petra, Monostori Ákos, Várnai Enikő
Rendező munkatársa: Algharati Amir
Rendező: Tölgyfa Gergely

Az előadás a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával jött létre.

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!