Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ESCARGO HAJÓJA SZÍNHÁZI ÉS NEVELÉSI SZÖVETKEZET: ŐKET IS HAZAVÁRTÁK
MU Színház - Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
„Nem bírja az ember ésszel felfogni… egyszer csak ott van valaki, akinek nem kéne ott lennie.”

Naponta olvassuk a híreket, látjuk a felvételeket a híradóban, nézzük a képeket a facebookon, halljuk a sztorikat az ismerőseinktől és jómagunk is jelentős eséllyel szemtanúi vagy részesei lehetünk a baleseteknek. De mit tehetünk az amúgy már közhelyesnek vált problémával? Hogy hívjuk fel hitelesen, érdekesen és sallangmentesen a figyelmet? Kinek, kihez szóljunk? Egyáltalán van értelme erről beszélni?

Történetünk kétpólusú, egyik oldalon egy balestet túlélt ám el nem ítélt fiatal férfi, míg másik oldalon a balesetben elhunyt családapa lánya történetét vizsgáljuk. Előadásunk a családi viszonyok átrendeződését és a gyász különböző folyamatait mutatja be.

Az Apolló Kulturális Egyesület 2001-ben alakult, kultúraszervező és színházalkotói célokkal. Az elmúlt 15 év alatt a Dél-Dunántúli régió egyik meghatározó amatőr színházi, művészeti nevelési és közösségfejlesztési pontjává nőtte ki magát. Az egyesület, mostanra három intézmény fenntartójaként működik, köztük az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet – alternatív, ifjúsági és felnőtt színházzal foglalkozó függetlenszínházi intézmény.
Feladatai: diák és amatőrszínházi előadások, színházi nevelési programok létrehozása, tehetséggondozás, befogadó színház.

Szereplők: Ágoston Gáspár, Cseri Hanna, Fenyvesi Mihály, Hir Bálint, Kusz Petra, Monostori Ákos, Várnai Enikő
Rendező munkatársa: Algharati Amir
Rendező: Tölgyfa Gergely

Az előadás a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával jött létre.

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!