Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KDF - MI A PÁLYA, MAGYAR DRÁMA? 2. LANCZKOR GÁBOR: FÖLD, RENDEZŐ: TARNÓCZI JAKAB
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
Folytatódik a Kortárs Drámafesztivál felolvasószínházi programja.

Lanczkor Gábor: Föld A Föld című színdarab tágan vett témája (vagy talán inkább kiindulópontja) a pár évvel ezelőtti gyilkosságsorozat, amelyet hajléktalanok követtek el hajléktalanok ellen a Csepel-sziget erdős északi részén. A fedél nélküliek archaikus és atavisztikus párhuzamos társadalmának képe a dokumentarista és költői látásmódot ötvözve jelenik meg a műben; sajátos ellentmondás, hogy e társadalom fiktív volta itt annak (egyirányú) átjárhatóságával is szoros kapcsolatban van.   Az idő- és történetsíkok között két narrátor közlekedik szabadon: az ő jelenlétük adja meg a színdarab látomásos alaphangját.   A darab végére maga a csepeli Manhattan is fölépül.   Rendező: Tarnóczi Jakab A szerző Lanczkor Gábor 1981-ben született Székesfehérváron. Szombathelyen nőtt föl, bölcsészdiplomáját Budapesten szerezte. Hosszabb időszakokat töltött Rómában, Ljubljanában, majd Londonban. Ez idáig négy verseskönyve, négy regénye, egy tanulmánykötete és két gyerekkönyve jelent meg. A Médeia Fiai zenekar gitárosa, saját zenei projektje az Anarchitecture. Egyebek mellett Príma Primissima Junior (2008) és József Attila-díjas (2016). Legutóbbi könyve: Apás szülés (regény; 2016, Jelenkor).
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!