Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÖSSZETARTÁS EST
Új Színház - NagyszínpaD

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
Jótékonysági est a Teréz körúti robbantásban megsérültek részére.

A Rendezvény célja a Budapesten, 2016. szeptember 24. napján történt Teréz körúti robbantásban megsérült, a robbantás idején szolgálatot teljesítő rendőr járőrök támogatása. A két szolgálatot teljesítő rendőr sérüléseinek súlyossága miatt hosszabb idejű rehabilitációs kezelésen kell, hogy részt vegyenek, ezen időszak a sérültek és családjaik számára, mind lelkileg, mind anyagilag megterhelő időszak. A mihamarabbi és teljes gyógyulásuk támogatása érdekében jött létre az „Összetartás Est” című rendezvény.
Az est során fellépő művészek: Tóth Vera énekesnő, Bach Szilvia humorista, Varga Miklós énekes, Vikidál Gyula énekes, Janicsák István énekes, Bulldózer rockzenekar, B52 rockzenekar, Zanzibár együttes és a DSP rap zenekar. A rendezvény műsorvezetője: Szilágyi " Zizi"  Zsolt."
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!