Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KARÁCSONYI MANÓ KONCERT + KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS (3-10 ÉVES GYEREKEKNEK)
Concerto Budapest - Concerto Zeneház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 214 értékelés alapján
  Leírás
A Concerto Budapest népszerű Manó programja a karácsonyi ünnep alkalmából rendezett eseményre szeretettel várja legfiatalabb közönségét és kísérőiket egyaránt. A Manó-sorozat a készülődés örömét szeretné még izgalmasabbá tenni a családok számára, ahol a jeles eseményhez kapcsolódó zenék meghallgatásán túl egyszerű és ötletes ajándékokat készíthetnek a résztvevők legkedvesebb szeretteiknek.

Műsor: Debussy: The snow is dancing   Mozart: Die Schlittenfahrt   Iván Gábor: Hull a pelyhes kis szvit   Iván Gábor: Csillag útja   Iván Gábor: A vidám bányász   Iván Gábor: Eszkimó dal   Gyermekdalok -Pál, Kata, Péter                         -Erdő mellett   Műsorvezető: Iván Gábor   Közreműködik: Méhes Csaba – pantomim, valamint a Concerto Budapest művészei   jegyár: 1500 Ft ( koncert + kézműves foglalkozás) korosztály: 3-10 éves korú gyerekek részére  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Zeneházban elég, ha okostelefonon bemutatod a jegyed.
  Cím
  Hogy tetszett?