Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VINCZE LILLA ÉS A NAPOLEON BOULEVARD
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Vincze Lilla és a Napoleon BLD Karácsonyi koncertje.

Idén Vincze Lilla és a Napoleon BLD 30 éves pályafutását ünnepli. A születésnapi koncertet a Fővárosi Nagycirkuszban valósították meg, rendkívüli és egyedi vendégművészek közreműködésével. Az orosz Vízicirkusz világklasszis artistái elvarázsolták a porondot, és Lilla is Júliaként végre szárnyalva énekelt, míg alatta egy egész Szökőkútrendszer működött az előadás alatt. Barátok, és hűséges kollégák nélkül nincs igazi ünneplés: ebben is méltó társak voltak Dóka Attila, és a Talamba Ütőegyüttes.
 
A zenekar és Lilla pedig megújulva és lelkesen további előadásokon meggyőzően és fantasztikus lendülettel  muzsikál, Erdélyben, itthon, hamarosan Szlovákiában is, mivel új szólógitárosuk Pál Balázs Jenő felvidéki .30 év és 3 generáció találkozik és együtt zenél, és nem csak az ismert dalok hangzanak el a koncerteken, hanem folyamatosan születnek új dalok is, melyek még kiteljesednek e jubiláló évben.
Lilla és a Napoleon BLD tagjai: Kovács Sára Dizna- fuvola, ének, Gilián Gábor-dob, Nagy Zsolt- billentyűs hangszerek, Pál Balázs Jenő-gitár, Zboray Miklós- basszusgitár, Vincze Lilla -ének, Rutár Dalma Laura- szervező-menedzser.
 
További információk:
www.napoleonboulevard.com
www.vinczelilla.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?