Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TORTÚRA - NYÍLT PRÓBA
Karinthy Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(6 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Jótékonysági nyílt próba a Karinthy Színházban!

Ne csak a hidegtől borzongjunk! Jöjjön el a Karinthy Színházba egy nyílt próbára. Egyenesen a Broadwayről érkező januári bemutatónk, Stephen King: Tortúra című előadásának a kulisszatitkaiba nyerhetnek betekintést. Az előadás rendezője Iványi Árpád, a szereplők Balázs Andrea és Árpa Attila, valamint az asszisztens Csákó Erika kalauzolja el Önöket a darab rendelkező próbáján. Várunk mindenkit szeretettel november 16-án 16 órától 17 óráig a Karinthyban. Belépőjegy ára: 1000 Ft Az esemény bevételéből a látássérültek színházlátogatását támogatjuk!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Karinthy Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod a személyidet és bemondod a jegy adatait, vagy bemutatod okostelefonon - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1115 Budapest, Bartók Béla út 130. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?