Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CIMBALIBAND: UNGERGROUND
Művészetek Háza Gödöllő - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 5 értékelés alapján
  Leírás
Ungerground a címe a novemberi Cimbalibandes MUZA nagykoncertnek, mely nemcsak a magyar underground művészeti mozgalomhoz kapcsolódik - hiszen beazonosíthatatlan, elemezhetetlen, kívülálló, megfoghatatlan, úgy nevezett nemhivatalos, privátművészet - de legalább annyira Unger is!

Az Unger Balázs vezette csapat ugyanis már évek óta az ő és testvére, Gergő, zenei ötletei és művészi elképzelései alapján működik. Ezen az estén pedig egy megújulásnak is lehetünk tanúi, hiszen a csapat új felállásában most ad először nagykoncertet a gödöllői közönségnek.

Nemcsak a régi-új tagok el- és feltűnésének lehetünk szem- és fültanúi ezen a frenetikus hangulatú koncerten, de számtalan művészbarát is támogatja tehetségével a megújult zenekar munkáját. Így kerül vissza újra a csodálatos, hatalmas utat bejárt Fricska Táncegyüttes a Cimbaliband színpadára, de Moussa Ahmed országosan is elismert ifjú táncosai is megcsillantják tehetségüket a másfél órás koncert alatt. És ha már a jövő művészeiről beszélünk, itt lesz egy fergeteges cimbalom duó erejéig, Unger Balázs tanítványa, Horváth Áron is, aki a Fölszállott a páva című tehetségkutató verseny döntőjébe kerülve a képernyőn is bizonyít nemsokára egy egész ország előtt.
A legnagyobb csemegét a végére hagyva reméljük, sikerül még nagyobb kedvet csinálni a koncerthez a nagy bejelentéssel: Danics Dóra énekesnő a Cimbaliband tájékán már nem csupán egy meglepetés vendég! Ezt a tökéletes egymásra találást és összefonódást pedig már ezen az estén is bebizonyítja mindenkinek. A könnyedebb Cimbaliband slágereket énekli a csapattal az X-faktor 2013-as győztese, akivel már régóta várják az alkalmat a közös munkára, hogy végre kipróbálhassa magát az énekesnő a világzene műfaján belül!
A koncerthez rendhagyó módon most előzenekar is jár. A Frederic Chopin Zeneiskola növendékeiből összeállt Besnyő Banda húzza a ráhangoló dallamokat. Az Ungerground anonym, csak a zene a lényeges, mindenki a színpadon ezt a célt szolgálja. Az Ungerground belterjes, az örömzenélés mindig a mély emberi kapcsolatokból jön létre. Az Ungerground szabadságban tobzódik: feloldódni, elveszni és megkerülni a zenében... erre lehet számítani ezen az estén. Cimbaliband Unger Balázs - cimbalom, vokál
Unger Gergő - gitár, vokál
Solymosi Máté - hegedű
Tóth Gergő - nagybőgő
Babos Lőrinc - dobok
Agatics Krunoszláv - harmonika      
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?