Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SZARVASTESTVÉR
Budapest Bábszínház - Ország Lili Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 609 értékelés alapján
  Leírás
A Kassai Bábszínház vendégjátéka szlovák nyelven

A gonosz mostohának elege lett abból, hogy tovább etesse Annit és Jankót, és elhatározta, hogy elpusztítja őket. A testvérek elmenekültek az erdőbe, de a gonosz mostoha megátkozta őket, hogy amilyen állat lábnyomából isznak, olyan állattá változzanak. Kicsi Jankó az átok ellenére iszik a szarvas lábnyomából, és abban a szempillantásban szarvassá változik. A mese a felvidéki Abaúj, Gömör, Szepes és Zemplén megyékből ered. A színpadi adaptáció olyan kézzel faragott fabábokkal ragadja meg a nézők figyelmét, amelyek a népi kultúra stílusjegyet viselik magunkon. A színészek népviseletben lépnek fel, énekelnek, táncolnak, és különböző hangszereken játszanak hagyományos népzenét. Az előadás interaktív, a gyerekek kapcsolatba léphetnek a színészekkel és a mesével a színpadon és nézőtéren zajló események során. A Kassai Bábszínházat 1959-ben alapították, és a 4. hivatásos bábszínház lett Szlovákiában. A kezdetektől napjainkig 190 színpadi bemutatót tartottak, és jelenleg ez az egyetlen professzionális bábszínház Kelet-Szlovákiában. Szlovák népmesei motívumok nyomán írta és rendezte: Badin Ádám
Dramaturg: Katarina Hegedüsová
Tervező: Boráros Szilárd
Zene: Milan Rados
Közreműködik: az Urbán házaspár
Rendezőasszisztens: Frantisek Dolejsí Szereplők:
Erdész, Nagybácsi: Frantisek Dolejsí
Mostoha, Királyné, Dadus lánya: Erika Molnárová
A szarvastestvér, Jankó: Peter Orgován
Herceg: Juraj Fotul
Asszony, Dadus: Beáta Dubielová
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!