Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LILIOMFI - LATINOVITS BÉRLET 1. ELŐADÁS
Budaörsi Latinovits Színház - Nagyszínpad kötetlen 180

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 689 értékelés alapján
  Leírás
Szigligeti Ede - Vecsei Miklós - Kovács Adrián: Liliomfi

Felhívjuk a kedves vásárlóink figyelmét, hogy a december 3-i Liliomfi előadásunkat a bérlettel rendelkező nézőink számára rendezzük meg. Az előadásunkra négy alkalmas bérletet tudunk biztosítani, amelynek ára felnőtt bérlet esetén 10.000 Ft/4alkalom, senior vagy diákbérlet esetén pedig 7000Ft/4alkalom. Online vásárláskor - ha Ön nyugdíjas vagy diák - válassza ki az előadást, és módosítsa a kedvezmény típusát a megfelelő kategóriára. Ezt majd a színház pénztáránál igazolványával kell igazolnia. Ennek a darabnak már a címe is ámítás – Liliomfit nem is Liliomfinak hívják, sőt, másképp. De ezzel nincs egyedül: itt senki sem az, aki, és semmi nem az, ami. Még a hazugság sem igazi hazugság, hiszen színészek hazudnak, márpedig azoknak rendes ember szavát sem hiszi amúgy sem. Az efféle helyzetekből a való életben cifra kis bonyodalmak szoktak adódni – és nincs ez másképpen ebben a népszínműben sem, ahol senki sem az, aki, viszont minden ajtó fülekkel van kitapétázva, és minden fillér kölcsönben van – a különbség talán egyedül annyi, hogy itt végül minden és mindenki a helyére kerül, a szerelmesek egymáséi lesznek, a hoppon maradtak megtanulják hazájuknak tekinteni a hoppog, a pénz pedig – és talán mégiscsak ez a legfontosabb – a családban marad.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!