Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CK TEATROONIRIDE (IT): WALKING ON THE MOON / EU SPECTATORS DAY
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A Be SpectACTive! projekt részeként az olasz CK Teatro & Oniride virtuális holdutazásra hívja a közönséget.

Az Apollo 11 holdraszállásának világszerte számtalan szemtanúja volt 1969 júliusában. A történet középpontjában egy hős áll, aki közel járt álma megvalósításához, de megbizatása miatt elbukott: ő Michael Collins, a főpilóta.
Az álom valóra válásában ezúttal minden jelenlévő részesül: a társulat ugyanis egy telefonos applikációt fejlesztett ki erre az eseményre, így mindenki maga tapasztalhatja meg a holdraszállást.
Az olasz Oniride 2014-ben alakult, vallomásuk szerint a társaság úttörő munkát végez és tökéletesíti a lebilincselő 360 fokos háromdimenziós filmforgatás és -terjesztés legkorszerűbb technológiáját.

Olasz nyelven, angol felirattal!

Díszlet: Alessandra Muschella
Virtuális díszlet: Andrea Giansanti
Írta: Leonardo Ferrari Carissimi és Fabio Morgan
Rendezte: Leonardo Ferrari Carissimi European SPECTATORS' DAY, azaz az aktív közönség napja! A Be SpectACTive! minden évben Európa-szerte megszervezi a helyi közönség -közösség és az aktív kurátorok találkozóját. Alkalmat teremt számukra, hogy színházi és aktív nézői tapasztalataikról beszélgessenek, benyomásaikat, művészi eredményeiket megosszák egymással. Vegyél részt az "európai aktív közönség napján"!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?