Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MODERN ART ORCHESTRA FEAT. JAMES MORRISON
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Modern Art Orchestra, James Morrison – trombita. Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél.

James Morrison ausztrál multitálentum jazz-fenomén. Az alapvetően trombitán játszó zenészt alt, tenor, szoprán és bariton szaxofonon, klarinéton, szárnykürtön, basszus trombitán, harsonán, eufóniumon, tubán, nagybőgőn, gitáron és zongorán is láthatta már a közönség játszani. Az 1983 óta aktív James-t számos, nagyon különböző helyen lehet elcsípni - 2000-ben ő írta és adta elő a Sydney Olimpia megnyitó fanfárt, idén a Fehér Házban Michelle és Barack Obama meghívására játszott a Nemzetközi Jazz Nap alkalmából. A jazz-re misszióként tekintő géniuszt természetesen jazz klubokban és akár középiskolákban is láthatja a közönség, elkötelezett ugyanis a fiatalság zenei művelése iránt, hazájában rendszeresen tart zenei tematikájú foglalkozásokat is. Ez alkalommal a Modern Art Orchestra, a teljesen egyedülálló, jazz-t és kortárs komolyzenét játszó big band társaságában lesz látható a Budapest Music Centerben. "Igazán izgalmas az számunkra, amilyen nyitottsággal és rugalmassággal a zeneszerző-előadó a közös munka során reagált ránk, a szerzeményeinkre, a tagjaink által írt dalokra. A repertoárba a jazz sztenderdek mellett így a MAO szerzők műveiből is beemeltünk, úgy gondolom, igazi kihívás lesz ez mindannyiunk számára. Igazi megtiszteltetés egy ilyen nagy hatású előadóval együtt színpadra állni. Újra a saját bőrünkön tapasztalhattuk meg, a zene univerzális nyelv, nem ismer nemzetiségeket, nem ismer határokat." - mondta Fekete-Kovács Kornél, a MAO vezetője.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?