Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TESTNAPLÓ | BODY JOURNAL // KÍSÉRLETI MUNKABEMUTATÓ
Bakelit Multi Art Center - Hangár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Gondolhatunk úgy a testre, mint egy archívumra, ami rögzít, katalogizál és újraszervez minden élményt, amit addig átélt (sérülést, csókot, egy szép táj látványát stb.)?

Benne csak a személyes, avagy a kollektív történelem is elraktározódik? Milyen módszereink vannak az emlékezésre? Amikor táncot néz valaki, akkor segíthet annak befogadásában, ha a néző információkat kap a táncoló test történetéről?

A részünkről ígért anyag kétnemű: egyrészt egy talált és absztrakt mozdulatokból összeállt, részint improvizált koreográfia, másrészt egy installáció-erdő, helyenként játszótér, amely kibontja a táncosok testtörténeteit. A táncmatéria autobiográfiai alapon, a résztvevők testváltozásait vizsgálva, az általuk kínált mozgásokból és minőségekből állt és áll össze folyton a jelen kontextusában. A nézők helye nem kötött a térben, ahogy a tevékenységük is csak ajánlott. A látogatók egy “útlevéllel” a kezükben random vándorolhatnak a térben szétszórt állomások közt. Akkor érkeznek és távoznak, amikor kedvük tartja, de a (potenciálisan ön-reflektív) utazásra 60 perc áll rendelkezésükre. Előadók: Baricz Xénia, Bot Ádám, Jana Golub, Micsinai István, Rab Alexandra, Szilágyi Krisztián

Tér, installáció, plakát: Kutyifa Ágnes

Koncepció: Szemessy Kinga

Külön köszönet: Albert Dorottyának és Simon Zsuzsannának, valamint a Műhely Alapítványnak és a SÍN Kulturális Központnak.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?