Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BERECZKI ZOLTÁN – ILLÚZIÓ KONCERT, SZTÁRVENDÉG: VERES MÓNIKA NIKA
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 113 értékelés alapján
  Leírás
Bereczki Zoltán, országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész „az év musical színésze kategóriában”, zenei producer, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes.

A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik és jelenleg negyedik szériának szakmai zsűritagja. Álomkép, majd Illúzió néven futó turnéja 2014 óta teltházas előadásokkal örvendezteti meg hálás közönségét. Ehhez a nagy sikerű sorozathoz csatlakozik most Veres Mónika Nika, még tovább emelve a koncert fényét.
  Stáblista
Énekes 
Bereczki Zoltán 
Énekesnő 
Veres Mónika 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?