Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FEKETE-KOVÁCS KVINTETT – A TÜNDÉRKIRÁLYNŐ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Henry Purcell, A Tündérkirálynő című semi-operáját júniusban tűzte műsorára a Magyar Állami Operaház. A darab eredetileg Shakespeare Szentivánéji álom című vígjátékának átkötőzenéit foglalta magában, ám Almási-Tóth András 2016-os bemutatója egy teljesen új dramaturgiát adott a műnek.

A rendező, Purcell zenéit alapul véve egy új történetet álmodott meg a darabok szövegei által vezetve. Ez a dramaturgia más helyekre, és más korba helyezte a történetet: a karakterek, a díszlet, a jelmez és nem utolsósorban a színpadon helyet foglaló jazz-zenekar is a ’40-es évek film-noire világát idézték. Az újraértelmezett barokk opera szerves részét alkották a Fekete-Kovács Kornél megfogalmazásában felcsendülő rövid instrumentális kompozíciók.  Az operában elhangzott jazz-betéteket áthangszerelve, kibővítve, a jazz színpadokra adaptálva adja elő a Fekete-Kovács Kvintett. Közreműködik: Fekete-Kovács Kornél - trombita, szárnykürt
Ávéd János - szaxofon
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Soós Márton - nagybőgő
Csízi László - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?