Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
20 ÉVE EGYÜTT JÖVŐRE VELED ITT!
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
SZILVESZTER AZ OPERETTSZÍNHÁZBAN

20 ÉVE EGYÜTT – JÖVŐRE, VELED, ITT! Varázsos szerepek, nagy összecsapások, oda-vissza hódítások, legendás dalok, ölelésbe fonódó táncok, évődő párbeszédek, szenvedélyes harcok, csókos békülések, közös és szétváló utak. Egy öntörvényű, lenyűgöző nő és egy végtelen mélységekkel csatázó férfi története a színpadon, az újév előestéjén. Janza Kata és Szabó P. Szilveszter, mindannyiunk örömére 20 éve játszanak együtt, ez alkalomból pedig egy különleges előadás készül. Az év utolsó estéjén e két nagy művész közös, kedvenc darabját láthatják 20 éve együtt - Jövőre, Veled, Itt! címmel, amelyet éjszakai műsorunk követ majd a legendás Elisabeth musical alapján, természetesen meglepetésvendégekkel. Ám ajánlatunk itt még nem ér véget, lesz zene és tánc hajnalig. Szilveszterezzenek velünk.   PROGRAM 19:30          20 ÉVE EGYÜTT – JÖVŐRE, VELED, ITT! Ünnepi előadás a nagyszínpadon 23:00 Az előadást követően rövid szünet a gálaműsorig, vendégváró falatkákkal. (A jegyárban foglalt vendéglátás tartalmaz: 1 pohár pezsgőt, vagy alkoholmentes pezsgőt, mini fasírtgolyókat/vagy vegetáriánus fasírtgolyókat, kenyérrel, majonézzel és uborkával, mini pogácsák) 23:30          SZILVESZTERI GÁLAMŰSOR 00:30          Pezsgős koccintás újévi büfével (A jegyárban foglalt vendéglátás tartalmaz: 1 pohár pezsgőt, vagy alkoholmentes pezsgőt, mini töltött káposztát/vegetáriánus töltött káposztát, virslit/szója virslit - 2 pár/fő) 01:00          Szilveszteri buli, zene és tánc a nagyszínpadon 03:00          Műsorzárás   A jegyárban nem foglalt fogyasztás az est folyamán önköltséges, büféink a protokoll teremben valamint a földszinten és az emeleten is folyamatosan rendelkezésükre állnak.  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?