Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NÉGY ÉVSZAK - PÉCSI MŰVÉSZETI GIMNÁZIUM - SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Bethlen Téri Színházban a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré szervezett hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivál a hetedik kerületben.

Négy évszak
A Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium előadása virágzó tehetségek gálaestje “A tánc a látható emberi test és a láthatatlan lélek elválaszthatatlan szövevénye.”
Uhrik Teodóra Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncművész, balett pedagógus A műsor első felében szólók, duettek és csoportos koreográfiák kerülnek bemutatásra, majd Vivaldi Négy évszak című hegedűversenyének Max Richter által átdolgozott részleteire készült egyfelvonásos alkotást tekintheti meg a közönség. Az est folyamán bemutatott koreográfiákat a hazai táncélet koreográfusai, a Pécsi Balett művészei, valamint az iskola szakmai tanárai készítették. Előadók: a táncművészeti tagozat növendékei
A tagozat szakmai vezetője: Szabó Márton Koreográfusok: Katonka Zoltán, Zachár Lóránd, Hámor József, Vári Bertalan, Kerekes Soma Lőrinc, Ujvári Katalin, Tandiné Mosgai Andrea, Szigeti Oktávia, Domoszlai Edit, Keresztes Patrik, Varga Boglárka, Vasas Erika, Samu Kristóf A Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium 1957 óta a tehetséggondozás, -fejlesztés és a művészi alkotómunka műhelye, ahol 1974-ben megalakult az ország első középfokú színházi és modern táncművész képzése. Emellett évente több alkalommal mesterkurzusokat szerveznek, ahol azon koreográfiák születnek, melyeket később fellépéseken, versenyeken mutatnak be a növendékek, akik a képzés után kiemelkedő, elismert együttesekhez nyernek felvételt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?