Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÓKUSZBAN A KOREOGRÁFUSOK - VÁLOGATÁS A XXVII. ZALAI KAMARATÁNC FESZTIVÁL DÍJAZOTT KOREOGRÁFIÁIBÓL
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A színpadi néptáncművészet kiemelkedő koreográfusait fókuszpontjába állító sorozat előadásán ezúttal a legfiatalabb koreográfusgeneráció műveiből láthatunk válogatást.

A Zalai Kamaratánc Fesztiválon mindig is rangos elismerés volt díjat nyerni, sok kiemelkedő koreográfia készült egykor „Zalára”. Ha valaki képet szeretne kapni a színpadi néptánc, illetve a néptánc ihlette színpadi tánc aktuális helyzetéről, nincs is más dolga, mint megtekinteni egy-egy év díjazott koreográfiáit. Erre nyújt lehetőséget a Sissi Őszi Tánchét nyitó előadása, ahol a Hagyományok Háza szervezésében hat kitűnő koreográfia kerül színpadra, amelyek ízelítőt adnak a fiatal koreográfusok világképéről, színpadi látásmódjáról, az őket foglalkoztató, jelen korunk diktálta kérdésekről és az arra adott válaszokról. Az est folyamán lehetőség adódik az alkotókkal való beszélgetésre. Műsor:
Sánta Gergő: Árusok (Magyar Nemzeti Folklór Műhely)
Fundák Kristóf – Fundák-Kaszai Lili: Bukovinai ballada (Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes)
Fundák Kristóf: Egység-kétség (Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes)
Ágfalvi György – Lévay Andrea: Graviton (Csepp Táncműhely)
Csoóri Sándor „Sündi” – ifj. Zsuráfszky Zoltán: Jövő7 (Idéző Kamara Táncszínház)
Appelshoffer János – Kádár Ignác: „Minden egész eltörött” (Appelshoffer János – Kádár Ignác) Táncszakértők: Nemes Szilvia és Fuchs Lívia Szerkesztő: Szögi Csaba Zalai Kamaratánc Fesztivál
1965 óta rendezik meg biennále jelleggel az ország legrangosabb kamaratánc fesztiválját, melynek története során sok, azóta híressé vált koreográfus próbálgatta szárnyait a zalaegerszegi színpadon. Az itt szerzett elismerés rangot jelent a műfajban. 2016-ban 27. alkalommal került megrendezésre.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?