Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GYŰJTÖGETŐK - OFFLINE:ONTHEATER
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az offline:ontheater társulat előadása Betegség? Zsenialitás? Kényszer? Szenvedély? Függőség? Küzdelem? Illúzió? a cirkusz, a színház és a zene közös útjain

A kényszeres gyűjtögetés pszichológiai betegség: lomok, használhatatlan holmik, magányos emberek. De ez valóban betegség?   Az előadásban az általános társadalmi nézőponttal szembehelyezkedve a “betegek” szemszögéből jelenik meg a gyűjtési szenvedély, s emellett az a sajátos világ, mely a gyűjtögetők fantáziájában, s közvetlen környezetében felépül. A tárgyak furcsa imádatába elvont fogalmak, emlékek, érzelmek, élmények gyűjtése is belefonódik, reflektálva a napjaink divatos közösségi oldalait is erőteljesen meghatározó lélektani gyűjtögetésre.
Különleges díszlet, különböző artista technikák és élő zene segítségével eddig soha nem látott módon tekinthetünk be ebbe a világba, megkérdőjelezve a társadalom negatív bélyegét. Szereplők: Cziráki Melinda, Glass Benjamin, Heidrich Roland, Orbán Balázs, Vigh Alexandra Alkotói munkatárs: Cziráki Melinda | Zene: Heidrich Roland, Cziráki Melinda Technika: Budai Géza, Galkó Janka | Díszlet: Glass Benjamin Az előadás közösségi alkotómunkával jött létre Glass Benjamin vezetésével. Köszönet Bognár Sándornak és Daniel Glass-nak. Támogatók: MÜSZI, Inspirál Cirkuszközpont, AQB „Társulatunk 2001 óta működik, alapítója Glass Ben és testvére, Christof Glass. Miután Ben Svájcból Magyarországra költözött, Budapesten folytatta tovább a munkáját.

Előadásainkat erőteljesen meghatározza a szokatlan díszlet, installáció és a magasság, munkánk a kísérletezésen alapszik. A különleges helyszínek és szerkezetek gyakran produkcióink kiindulópontjaként is szolgálnak. A kortárs cirkusz, a tánc és a fizikai színház mozgásformáit ötvözzük. Az egymástól eltérő kifejezőeszközök segítségével sajátos hangulatot, egyedi világot teremtünk.

A társulat közösségi alkotómunkával dolgozik, így kiemelt szerepet kaphatnak az előadók egyéni képességei és ötletei.“
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?