Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IVANA MÜLLER: WE ARE STILL WATCHING
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
Az OPEN Fesztivál 5.napjának programja.

A We Are Still Watching című előadás szereplői maguk a nézők: a közönség minden alkalommal változik, az adott estére közösséggé válik, így minden előadás más és más. Ahogy a nézők cserélődnek, a produkció is radikálisan megváltozik minden alkalommal, amikor színre kerül.

Az előadás formáját tekintve olyan, mint egy olvasópróba: a nagyjából egy órányi együtt töltött idő a nézőket közösséggé kovácsolja, melynek tagjaként képesek önálló és közös döntéseket is meghozni, mialatt feladatuk „csupán” annyi, hogy egy számukra más által megírt szöveget olvassanak fel.

Az előadás által kreált „mini-társadalomban” mindenki lassan, de biztosan megtalálja a maga helyét. Mindenki egyes szám első személyben beszél, mindenki rosszul olvas, és mindenki érintetté válik valamiképpen, annak ellenére, hogy senki sem olvasta korábban a szöveget, és senki sem tudja, mi fog történni a következő pillanatban. A We Are Still Watching című előadásban a „látványosság” lassan eltolódik oda, ahová a legkevésbé várnánk. Ami első látásra egy rossz színműnek tűnik, egyszer csak kihívássá válik: nézzünk mögé annak, ami megíródott. Miközben még mindig a színház és a reprezentáció tartományában ülünk, az előadás helyet ad valami „valós” történésnek.

„Ha csak kényelmesen elvagy abban, amit az élet kínál neked, ez az előadás biztosan fel fog rázni.” Portland Mercury, 2013

„A remek We Are Still Watching kivétel a szabály alól: hagyjuk az írás művészetét – az okos és önreflektív előadás maga az, ami meglep aktivizáló erejével.” Liberation, 2014

Az előadást Ivana Müller készítette, együttműködő partnerei: Andrea Bozic (koreográfus, Amsterdam), David Weber-Krebs (rendező, Brüsszel) és Jonas Rutgeerts (dramaturg, Brüsszel)

Fény & technikai vezető: Martin Kaffarnik
Producer: I’M’Company / Chloé Schmidt & Gerco de Vroeg

A We Are Still Watching az Encounters projekt (Frascati, Amsterdam 2012) részeként készült, a Performing Arts Fund NL, Amsterdam Fund for Arts és a SNS Reaal Fonds anyagi támogatásával.

Külön köszönet: Het Veem Theatre, Amsterdam
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!