Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PLAYKID MINIMAX MIKULÁSNAP
Millenáris Park - Millenáris, D csarnok

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megszervezzük a PlayKID - Minimax Mikulásnapot december 3-án a Millenáris D csarnokában.

Egy nap, mely felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sok színvonalas és élménnyel teli programmal és változatos színpadi felhozatallal várunk mindenkit, főszerepben a Mikulással, valamint a karácsonyi készülődéssel. PlayKID MINIMAX MIKULÁSNAP Időpont: 2016. december 3. Helyszín: Budapest, Millenáris, D Csarnok Nyitva tartás: 10:00-> 18:00>  ELŐVÉTELES CSALÁDI JEGY (12.03.) Ez a jegy maximum 2 felnőtt és 3 gyerek számára biztosítja a belépést a rendezvényre. Elővételes jeggyel rendelkezőknek külön sorban lesz lehetőségük belépni a rendezvényre 10:00 órától Jegytípus ára: 3500 Ft ELŐVÉTELES SZOMBATI NORMÁL JEGY (12.03.) Elővételes jeggyel rendelkezőknek külön sorban lesz lehetőségük belépni a rendezvényre 10:00 órától Jegytípus ára: 1000 Ft ELŐVÉTELES SZOMBATI CSALÁDI DELUXE JEGY (12.03.) Ez a jegy maximum 2 felnőtt és 3 gyerek számára biztosítja a belépést a rendezvényre, és a csomag összesen 10 db tombolát tartalmaz.
Elővételes jeggyel rendelkezőknek külön sorban lesz lehetőségük belépni a rendezvényre 10:00 órától Jegytípus ára: 6500 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?