Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁTÉ PÉTER - 70. SZÜLETÉSNAPI EMLÉKKONCERT
Budapest Kongresszusi Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1089 értékelés alapján
  Leírás
Máté Péter 2017. február 4.-én ünnepelné 70.-ik születésnapját. A tragikusan korán elhunyt művészről, méltóan szeretne megemlékezni a hazai zenei szakma, ezért ez alkalomból, nagyszabású exkluzív emlékkoncerttel kíván adózni, Máté Péter emléke előtt. Az esemény helyszíne: a Budapest Kongresszusi Központ

AZ EMLÉKKONCERT   Máté Péter 2017. február 4.-én ünnepelné 70.-ik születésnapját. A tragikusan korán elhunyt művészről, méltóan szeretne megemlékezni a hazai zenei szakma, ezért ez alkalomból, nagyszabású exkluzív emlékkoncerttel kíván adózni, Máté Péter emléke előtt.   Az esemény helyszíne: a Budapest Kongresszusi Központ, Budapest Congress Center Időpont: 2017. február 4. szombat 20.30   Az est házigazdája: Kovács Áron műsorvezető.   Díszvendégek: Máté Edit (Máté Péter özvegye) és családja   Fellépnek: Malek Andrea, Gallusz Nikolett, Tabáni István, Solymos Antal, Kökény Attila, a Back II Black zenekar és a Bolyki Brothers acapella énekegyüttes.   Az est során felcsendülnek Máté Péter legismertebb és legkedveltebb slágerei. Az esemény garantáltan felejthetetlen élmény ígér a közönség számára.   Műsoridő: 2x60 perc   A művészeket állandó zenekar kíséri. Az állandó zenekart kiegészíti egy 11 tagú szimfonikus zenekar, 4 tagú fúvós szekció, és 2 tagú vokal szekció is. Zenekarvezető: Végh Balázs  A koncert művészeti vezetője: Havas Lajos   A dalok teljes hangszerelését a magyar zenei élet méltán elismert képviselői végzik.    A koncertről hangfelvétel készül. A emlékkoncert után 3 hónappal a koncert teljes anyagát megjelentetjük CD  formátumban.    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?