Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CRY FREE / ZEP SESSION : PURPLE ZEPPELIN JAM
Bakelit Multi Art Center - Hangár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Cry Free + Zep Session = PURPLE ZEPPELIN JAM

A fenti matekpéldát lassan minden klasszik rock rajongó tudja Magyarországon, hiszen a Cry Free és a Zep Session tagjaiból szerveződött „szupergrupp”, a Purple Zeppelin Jam idén már 6. éve örvendezteti meg élő koncertjeivel a 70-es évek blues és rock zenéjének rajongóit országszerte és a határokon túl is.

Hazánk két leghosszabb múltra visszatekintő emlékzenekarának közös produkciója 2017. május 12-én a Soroksári úti Bakelit Multi Art Centerben lép fel újra azzal a világszerte példátlan baráti fúzióval, amely zenei értelemben egy színpadon egyesíti a két legikonikusabb zenekart a rock hőskorából: a Deep Purple-t és a Led Zeppelint. Aki járt már „PZJ” koncerten, azt is tudja, hogy a „jam” kifejezés ebben a kontextusban nem csak a jól ismert frázis puffogtatása, itt a színpadon ízig-vérig örömzene hallható az első perctől az utolsóig.

A Purple Zeppelin Jam produkciót nem lehet minden hétvégén elcsípni, mert a srácok ügyelnek rá, hogy szerepléseik a műfaj rajongói számára ünnepnapnak számítsanak. 12-én pénteken este tehát lehet újra ünnepelni a Purple és a Zeppelin legnagyobb himnuszaival, nem várt ritkaságokkal és a pillanat szülte muzsika varázsával. Különlegességként –Tuba Dávid jóvoltából –ezúttal egy szintén nem mindennap hallható hangszer, a „steel gitár” is színpadra kerül, hogy új tónusokat csempésszen a PZJ hangulatba.

2017. május 12. 21h – Budapest, Bakelit Multi Art Center, Purple Zeppelin Jam (Cry Free + Zep Session). Vendég: Tuba Dávid (pedal steel)

Jegyárak:

2017. május 11. éjfélig elővételben - 1700 Ft!

2017. május 12-től és a helyszínen 2900 Ft, melyből 600 Ft lefogyasztható!

Támogatói jegy: 3000 Ft

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?