Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉLJEN A SZERELEM! - GERGELY LÁSZLÓ EMLÉKESTJE
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gergely László, a Nemzetiségi Színházi Szövetség alapítóelnökének tiszteletére, az ő emlékét mindörökre megőrizve, szellemiségét képviselve és munkásságát átörökítve, a Nemzetiségi Színházi Társulat jótékonysági előadást tart a Bethlen Téri Színházban 2016.október 5-én, 20 órai kezdettel.

Az "Éljen a Szerelem!" című operett előadás az elhunyt rendező első közös munkája az általa életre hívott Nemzetiségi Társulattal.  A helyszínen támogatói jegyek válthatók. A jegyekből befolyt teljes összeget a Társulat Gergely László családjának ajánlja fel. Támogatói jegyárak: 2000 Ft
2500 Ft
3000 Ft
4000 Ft
5000 Ft
10.000 Ft Online jegyvásárláskor a kosár menüpont alatt választhatók ki a támogatói jegyár kategóriák. Éljen a szerelem! A Nemzetiségi Színházi Társulat előadása Az előadás tisztelgés a Csárdáskirálynő bemutatójának századik évfordulója előtt. Az egykori bécsi bemutató tartalmi világának alapjait keresi mai, korszerű színházi eszközökkel az előadás. Újít és átformál, értelmez és kérdéseket tesz fel, miközben a legnagyobb hűséggel szólaltatja meg az operettvilág máig ható, legfényesebb csillagát. A Csárdáskirálynő eredeti meséje, zenéje átível a monarchia kori operett és mai rejtett álmaink között: bohém és könnyűvérű mű, egyben az újkori arisztokrácia és a monarchia rekviemje. Mai korunk robbanás előtti feszültségei, dekadenciája, kilátástalansága sok tekintetben rímel a múlt század eleji történelmi korszakhoz, amelyben megszületett ez a búfelejtő, mézesmázos operett mesevilág. Harmonika: Berec Péter
Hegedű: Major László
  Szereposztás
Cecilia 
Álmosd Phaedra 
Edvin, a fia  
Galda Levente 
Szilvia  
Koncz Eszter 
Bóni gróf  
Habány Tamás 
Stázi 
Keller Linda 
Feri bácsi  
Ruszina Szabolcs 
Miska 
Pintér Gábor 
Szalmakalapos nő  
Trojan Tünde 
  Stáblista
Rendező 
Gergely László 
Dramaturg 
Trojan Tünde 
Zenei vezető 
Kecskeméti Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?